lab grown diamond engagement rings in Malaysia

Hidup Lebih Besar dengan Star Carat Diamonds

Dibuat untuk wanita yang berani dan moden dalam fikiran, Star Carat Diamonds kami yang dicipta secara mampan diperkaya dengan ciptaan klasik dan mempesonakan. Diperbuat daripada 100% karbon tulen dan sudah pasti 100% boleh dikesan di mana dan apabila berlian ditanam, Star Carat Diamonds kami jarang berlaku seperti 2% berlian yang dilombong apabila ia berkaitan dengan kesucian.

Dapatkan Lebih Besar dan Lebih Baik untuk Kurang

Kami berhasrat untuk memberi anda peluang untuk memiliki berlian yang lebih besar dan lebih cerah yang anda tidak pernah fikir anda mampu. Dengan Star Carat, semua orang dan sesiapa sahaja kini boleh bersinar dengan keindahan mewah. Manjakan diri anda dengan impian karat yang anda inginkan, kerana kami membawa kemewahan moden kepada anda.

DISAHKAN ANTARABANGSA

Diperakui di peringkat antarabangsa oleh IGI, makmal gemologi yang terkenal di dunia, dan digredkan pada piawaian yang sama seperti berlian yang dilombong, berlian Star Carat yang dicipta secara mampan adalah kimia, fizikal, dan optik yang sama dengan berlian yang dilombong - tetapi lebih baik. Dengan piawaian yang tepat untuk potongan dan kualiti, berlian kami adalah kecantikan yang menakjubkan, sesuai untuk pencapaian dan perayaan semua jenis.

DICIPTA SECARA MAMPAN HANYA UNTUK ANDA

Star Carat Diamonds kami ditanam secara mampan tanpa tapak karbon dan perlombongan, kemudian dipotong dan digilap mengikut piawaian yang tepat di peringkat antarabangsa. Alami pilihan berlian berkualiti tinggi dengan kecemerlangan maksimum yang dijamin.

KLASIK YANG TIDAK KONVENSIONAL DENGAN KELAINAN

Berani namun halus, tambahan terbaru kami kepada koleksi Star Carat Diamond menampilkan Cincin Berlian Mewah kami yang memberikan daya tarikan seperti yang lain. Dibuat dengan rekaan yang unik dan istimewa, ia mempunyai bentuk yang kuat dan mencolok, menjadikan ia klasik yang tidak menepati kod-kod tradisi. Sudah tiba masanya untuk meencuri perhatian semua orang, dan membalikkan tradisi.

LAWATI SHOWROOOM KAMI

SK Jewellery mempunyai lebih daripada 11 kedai di Malaysia yang singgah di bilik pameran barang kemas terdekat anda untuk meneroka koleksi kami secara peribadi hari ini.

Tempah Konsultasi dengan kami

Bercakap dengan pakar berlian kami untuk memilih berlian yang sesuai untuk memenuhi keperluan anda. Jadualkan temu janji hari ini untuk berlian idaman anda.
SEO by DigitalWorkie
×

 

Hello!

Click below to chat on WhatsApp

×